Deprecated: Required parameter $key follows optional parameter $params in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/cms/src/classes/CMS/Data/Database.php on line 88 Deprecated: Required parameter $lineno follows optional parameter $only in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/src/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node/Include.php on line 20 Supervision / Børne- og Familiepsykolog Malene Rosenstand Schacht

Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer som skal autoriseres eller som er i gang med deres specialistuddannelse i børnepsykologi. Supervisionen kan foregå individuelt eller i gruppe.

Jeg har mange års erfaring med supervision af plejefamilier både i grupper og i forhold til den enkelte plejefamilie. Supervisionen kan omhandle konkrete problemstillinger omkring barnet og barnets trivsel, samarbejdet med barnets forældre og familie samt emner omkring plejefamiliens egen måde at bruge sig selv på i arbejdet eller i forhold til egne børn.

Jeg superviserer ligeledes professionelle omkring børn og familier herunder familiebehandlere, pædagoger i dag- og døgninstitutioner, lærerteams, socialrådgivere, sundhedsplejersker og læger.