Deprecated: Required parameter $key follows optional parameter $params in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/cms/src/classes/CMS/Data/Database.php on line 88 Deprecated: Required parameter $lineno follows optional parameter $only in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/src/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node/Include.php on line 20 Psykologiske Undersøgelser / Børne- og Familiepsykolog Malene Rosenstand Schacht

Psykologiske Undersøgelser

Ved en psykologisk undersøgelse afdækkes en persons ressourcer, vanskeligheder og udviklingspotentialer. En psykologisk undersøgelse kan være bred med henblik på at afdække såvel kognitive/intelligensmæssige kompetencer, personlighedsudvikling men også følelsesmæssige og sociale kompetencer og vanskeligheder. Andre gange er der behov for at afdække specifikke områder som for eksempel et barns intellektuelle ressourcer.

En psykologisk undersøgelse består af samtale og psykologisk testning. Ofte omfatter en psykologisk undersøgelse ligeledes observation af for eksempel barnets interaktion med dets miljø i hjemmet eller skolen.

Jeg tilbyder psykologiske undersøgelser af børn, unge og voksne. Jeg har omfattende erfaring med at undersøge spæd- og småbørn. Jeg har erfaring med at afdække relations- og tilknytningsvanskeligheder mellem børn og deres forældre.

Jeg har desuden meget stor erfaring med at foretage forældrekompetenceundersøgelser for forskellige kommuner i landet både når familien bor hjemme, og når de er indskrevet på en familieinstitution. Jeg vægter højt, at afdække forældrenes forandringspotentiale på kort og lang sigt.