Deprecated: Required parameter $key follows optional parameter $params in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/cms/src/classes/CMS/Data/Database.php on line 88 Deprecated: Required parameter $lineno follows optional parameter $only in /customers/1/6/f/familiepsyk.dk/httpd.www/src/vendor/twig/twig/lib/Twig/Node/Include.php on line 20 Forældrerådgivning / Børne- og Familiepsykolog Malene Rosenstand Schacht

Forældrerådgivning

Der kan være mange årsager til, at du som forælder bliver bekymret for dit barns trivsel, føler dig fastlåst eller afmægtig i forhold til barnets adfærd eller til mønstrene i jeres relation. Nogle gange kan det være professionelle omkring barnet, som påpeger trivselsproblemer i institution eller skole. Andre gange har du som forælder brug for sparring i forbindelse med skilsmisse, sygdom, tab og traumer.

Ud fra en forståelse af dit og barnets situation kan jeg være behjælpelig med at finde konkrete måder at møde barnet på, som er forankret i jeres hverdagspraksis, og som skaber nye veje og bedre trivsel for jer alle.

Jeg har et indgående kendskab til børn med særlige behov, og de udfordringer som det kan give både i det praktiske og følelsesmæssige forældreskab. Det kan være børn, som er særlig sårbare i forhold til at regulere deres følelser, deres sanser, deres opmærksomhed eller deres impulser, og hvor det kræver en særlig kompenserende pædagogisk tilgang at støtte dem bedst muligt.

Jeg har også et indgående kendskab til børn, som har relationelle eller tilknytningsmæssige vanskeligheder, og som har behov for, at de primære omsorgspersoner omkring dem, det være sig adoptivforældre eller plejeforældre, er meget bevidste om sig selv og måden at indgå- og støtte relationen til barnet.